محرومیت حدود ۲.۲ میلیارد نفر در جهان به آب آشامیدنی سالم-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

محرومیت حدود ۲.۲ میلیارد نفر در جهان به آب آشامیدنی سالم

آنتونیو گوترش اعلام کرد که از هر سه نفر روی زمین بیش از یک نفر یعنی حدود ۲.۲ میلیارد نفر به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرد: حدود ۲.۲ میلیارد نفر در جهان به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست وزیران بهداشت و آب برای همه بخش ها گفت: بهداشت و آب به توسعه پایدار و ایجاد دنیایی بهتر، سالم تر و عادلانه تر برای همه کمک می کند اما متاسفانه جهان در برآوردن این نیاز اساسی برای میلیاردها انسان ناکام است.

وی ادامه داد: از هر سه نفر روی زمین بیش از یک نفر یعنی حدود ۲.۲ میلیارد نفر به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.

دبیر کل سازمان ملل اظهار داشت: همچنین ۸۸۴ میلیون نفر بدون هیچ گونه خدمات اولیه آب آشامیدنی زندگی می کنند.

این مقام ارشد سازمان ملل متحد ادامه داد: حدود ۴.۲ میلیارد نفر به خدمات بهداشتی ایمن دسترسی ندارند و تخمین زده می شود که سه میلیارد نفر بدون امکانات اولیه شستشوی دست زندگی می کنند.

گوترش افزود: آب و بهداشت باید حقوق اساسی بشر برای همه مردم در نظر گرفته شود. این دو همچنین سنگ بنای سیستم های بهداشت عمومی هستند که اهمیت آنها در طول همه گیری کرونا برجسته شد.

دبیر کل سازمان ملل اظهار داشت: من همچنان خواستار دسترسی به آب سالم و بهداشت در همه مراکز مراقبت های بهداشتی تا سال ۲۰۳۰ هستم./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار