ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان

محرومیت حدود ۲.۲ میلیارد نفر در جهان به آب آشامیدنی سالم

آنتونیو گوترش اعلام کرد که از هر سه نفر روی زمین بیش از یک نفر یعنی حدود ۲.۲ میلیارد نفر به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرد: حدود ۲.۲ میلیارد نفر در جهان به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست وزیران بهداشت و آب برای همه بخش ها گفت: بهداشت و آب به توسعه پایدار و ایجاد دنیایی بهتر، سالم تر و عادلانه تر برای همه کمک می کند اما متاسفانه جهان در برآوردن این نیاز اساسی برای میلیاردها انسان ناکام است.

وی ادامه داد: از هر سه نفر روی زمین بیش از یک نفر یعنی حدود ۲.۲ میلیارد نفر به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.

دبیر کل سازمان ملل اظهار داشت: همچنین ۸۸۴ میلیون نفر بدون هیچ گونه خدمات اولیه آب آشامیدنی زندگی می کنند.

این مقام ارشد سازمان ملل متحد ادامه داد: حدود ۴.۲ میلیارد نفر به خدمات بهداشتی ایمن دسترسی ندارند و تخمین زده می شود که سه میلیارد نفر بدون امکانات اولیه شستشوی دست زندگی می کنند.

گوترش افزود: آب و بهداشت باید حقوق اساسی بشر برای همه مردم در نظر گرفته شود. این دو همچنین سنگ بنای سیستم های بهداشت عمومی هستند که اهمیت آنها در طول همه گیری کرونا برجسته شد.

دبیر کل سازمان ملل اظهار داشت: من همچنان خواستار دسترسی به آب سالم و بهداشت در همه مراکز مراقبت های بهداشتی تا سال ۲۰۳۰ هستم./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار